Γενικές Πληροφορίες Εθελοντισμού

Γίνε Εθελοντής του Ημιμαραθώνιου Πάτρας

Του Άγγελου Ροζή μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής

Η εθελοντική προσφορά είναι μια από τις πλέον δυναμικές κι έμπρακτες εκφράσεις αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο και την κοινωνία.

Τα τελευταία χρόνια η παγκόσμια οικονομική και πολιτισμική κρίση και πολύ περισσότερο την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε η ανάγκη της ανιδιοτελούς προσφοράς και της βοήθειας πολλαπλασιάστηκε.

Με τη συμμετοχή σου ως εθελοντής στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας 2022 «Φάνης Τσιμιγκάτος» εκφράζεις την αγάπη σου για την πόλη σου και την επιθυμία σου η Πάτρα, η πόλη με τη μεγάλη αθλητική παράδοση, η πόλη των σπουδαίων δρομέων ειδικότερα στις μεγάλες αποστάσεις, να βρει τη θέση που της αναλογεί και της αξίζει στο διεθνή χάρτη των πόλεων που διοργανώνουν μεγάλα δρομικά γεγονότα.

Έλα μαζί μας για να τα καταφέρουμε!

Να προσφέρουμε στην Πάτρα μας!

Σε περιμένουμε!

Γίνε εθελοντής στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας 2022 «Φάνης Τσιμιγκάτος» :

  1. Με ηλεκτρονική αίτηση που θα βρεις στο site του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας 2022 «Φάνης Τσιμιγκάτος» patrasnighthalfmarathon.grστο μενού «Εθελοντισμός» υπομενού «Ηλεκτρονικό έντυπο εγγραφής εθελοντών».
  2. Αποστολή έντυπης αίτησης στο e mail  vol@patrasnighthalfmarathon.gr
  3. Αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας 2022 «Φάνης Τσιμιγκάτος» Μέγαρο Λόγου & Τέχνης – Ισόγειο Πλατεία Γεωργίου 17 τηλ. 2610-271609  και κιν. 6937-295010 τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή (πλην αργιών) 9.00΄- 12.00 και 19.00΄- 21.00 και Σάββατο 10.00΄- 12.00΄.
Μετάβαση στο περιεχόμενο